Human Afvikling

 In Teater

Spastikeren Jacob tager dig med på en overraskende, morsom og hudløst ærlig tour de force gennem tilværelsen som handicappet i Danmark anno 2016

Hvad skal vi stille op med spastikeren Jacob? Han er jo ikke normal. Har han overhovedet ret til at leve? Eller må han egentlig godt bare hoppe i graven, nu hvor vi alligevel snart vil kunne vælge de fleste fostre med handicap og kroniske sygdomme fra.

Human afvikling er en ny og anderledes teateroplevelse i et unikt spændingsfelt mellem legesyg teaterfortælling, hudløst ærlig selvbiografi og hardcore forskning.

Sammen med skuespillerne Kristoffer Fabricius og Peter Kær og danser Josephine Raahauge gennemlever komiker, journalist og spastiker Jacob Nossell sine drømme, sit livs dilemmaer og dets groteskheder – alt sammen med sin personlige eksistensberettigelse som indsats.

Human afvikling tager instruktør Thomas Corneliussen vores forhold til normalitet under hård, men kærlig behandling. For på hvilket grundlag vælger vi ’normale’ egentlig de unormale fra?

Pilotudgaven af Human afvikling vakte i 2014 stor opmærksomhed og førte bl.a. til den Bodil- og Robertnominerede dokumentarfilm Naturens uorden af Christian Sønderby Jepsen.

Manuskript: Jacob Nossell, Thomas Corneliussen og Magnus Iuel Berg.

Human afvikling er en co-produktion med Det Kongelige Teater støttet af Statens Kunstråd, Elsass Fonden og Axel Muusfeldts Fond i samarbejde med Center for Subjektivitets- forskning, Institut for Medier, Erkendelse og Formidling ved Københavns Universitet og Elsass Instituttets afdeling for psykologisk og social research.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search